Tijdens mijn verblijf in de contreien van het hobbyisten landschap heb ik er reeds velen de stap zien maken. Zo ook de winnaar van de Young Champion op de European Shinkokai Koi Show 2014 in Rijswijk. Arie Eikelenboom is zijn naam en als deelnemer, van de KoiQuestion Grow-Out weet hij een Major Award in de wacht te slepen.

Hij wil lokaal aan de slag, maar een zoekopdracht gaat hij ook niet uit de weg

Nu nog als hobbyist; maar in het voorjaar van 2015 als de dealer Oosterhout-Koi. Arie is graag met zijn hobby bezig, maar is ook realist. Hij wil lokaal aan de slag, maar een zoekopdracht gaat hij ook niet uit de weg. Arie over zijn Young Champion en zijn toekomst; [youtube http://www.youtube.com/watch?v=OA1lMBHQJ30?list=UUcxG1WrBS3wuxSF6oNxowiQ]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App