Het vliegtuig zit in de lucht en Toon overhoort zichzelf onderweg om zijn Japans overtuigend te laten zijn wanneer hij straks vraagt; “Waarom?”

foto

Toon was nog nooit eerder in Japan; zijn neef heeft hem een spoedcursus Japans gegeven en hij hoopt in de toekomst zelf te kunnen kweken.

Toon zal vanaf vandaag vijf weken op de Momotaro Koi Farm dienst doen. Een unicum, want voor zover bekend was er nog nooit een Nederlander, een Europeaan of wie dan ook van buiten Japan voor een dergelijke periode werkzaam op deze prominente en een van de allergrootste Koi farms ter wereld.

Het beroemde Koi huis waar Toon naar verwachting enige zweetdruppels zal moeten verliezen de komende weken

Toon stelde zich al eens voor in de blog: Momotaro opgelet, Toon zet vanaf nu de toon
We wensen Toon veel plezier en wijsheid toe, dat hij er veel mag leren, genieten, beseffen en groeien als persoon, maar vooral hopen we ook dat hij veel van zijn kennis zal delen. Zijn reis- en werkverslag zal hier op KoiQuestion te volgen zijn in deze serie.

Gambatte Toon

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App