Jose Bonet deed vriend en vijand versteld staan op de Koi Show in Risjwijk. Vanwege de de Mature Champion die hij als hobbyist even binnensleept, maar ook vanwege de Best Male Award die hij binnen hengelde op de Koi Show in Rijswijk. Is het wel een mannelijke Koi en wie is deze hobbyist die zomaar meespeelt om de grootste prijzen, of is het niet zomaar eventjes aangelopen? Bekijk het interviwe met Jose Bonet.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  1. Netjes Juan Jose Bonet Guerrero en Ron, de Sanke hebben we gezien toen ze overkwam van Japan in Boxmeer we waren toen al onder indruk. 🙂

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App