De grote kampioen van Bokrijk, de winnaar van Belgie, de troonopvolger en zij die de eer van Filip Poppe met verve verdedigde. Zij die vele hobbyisten weer een Ramses Shaffy momentje gaf en zij die zich de allermooiste mag noemen voor een heel jaar. Bekijk de slagen van deze Koi en droom weg bij diens schoonheid.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=K9Zsu-wo0rM]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App