Ze zwommen sierlijk hun rondjes door de vaten van de BKS in Bokrijk. De een in alle rust, ander lekker druk en zelfs een enkele Koi met een grote interesse in de camera’s boven het vat; de Koi die de Major Awards wisten binnen te slepen. Allen even mooi en fantastisch om te aanschouwen. We hebben ze weer vast weten te leggen, voor als je er niet bij kon zijn of als je nog een keer wilt nagenieten.

Grand Champion BKS 2014 – Filip Poppe

 

Grand Champion B BKS 2014 – Floors Koi Shop

 

Jumbo Champion BKS 2014 – Koi Exclusive

 

Supreme Champion BKS 2014 – Floors Koi Shop

 

Mature Champion BKS 2014 – Johny Lievens

 

Adult Champion BKS 2014 – Floors Koi Shop

 

Young Champion BKS 2014 – Floors Koi Shop

 

Baby Champion BKS 2014 – Kim’s Koi

 

Adult Tategoi BKS 2014 – Interkoi Arendonk

 

Young Tategoi BKS 2014 – Kim’s Koi

 

Most Unique BKS 2014 – […]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie