Jurgen Weyen heeft de naam van zijn zaak eer aangedaan. Met een exclusieve Chagoi van bijna een volle meter lang wist hij zich de titel voor de grootste Koi op de Belgian ZNA Koi Show toe te eigenen.

ongetwijfeld een lieveling voor iedere hobbyist die de vis mag voorzien van diens natje en droogje…

De bruine bast werd 13 jaren geleden gekweekt door Hisashi Hirasawa zoals de shacho – baas – van de Marudoh Koi Farm naam draagt. Een vis met een buitengewoon zachtaardig karakter; ongetwijfeld een lieveling voor iedere hobbyist die de vis mag voorzien van zijn natje en droogje…

2014-06_BKS_JC_logo

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie