Onmiskenbaar Formidabel is de Karashigoi van de dealer uit Oost-Souburg. Hij noemde het gisteren nog; Het was die ene prijs die nog niet in zijn prijzenkast sierde; de Grand Champion B.

of kom gewoon naar Bokrijk

Na morgen zal dat anders zijn, want heden ten dage op zaterdag 21 juni werd zijn Karashigoi door de jury ervan beticht de allerbeste non-gosanke op de Koi Show te zijn en werd bekroond met die titel. Droom weg bij onderstaand beeld van deze fantastische eenkleurige schone of kom gewoon naar Bokrijk!

2014-06_BKS_GCb_logo

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App