Voor Sergio Verheij kon de 3e niet meer stuk! Maar liefst twee major awards vielen hem ten deel, waaronder de prestigieuze prijs Contenders Choice Grand Champion, de door het publiek gekozen Grand Champion van de show. Deze award wint hij met een zeer aantrekkelijke yonsai Sanke van Yagenji, welke hij in 2012 als nisai van 47 centimeter kocht bij Happy Koi House.

Naast deze Sanke zette hij nog een tweede Koi in die in de prijzen viel: Een driejarige Showa van de kweker Isa werd bekroond tot de nummer 2 van de show, de Supreme Champion! Deze charmante driekleur heeft Sergio net als de Sanke in 2012 gekocht bij Happy Koi House, echter als tosai van 26cm.

Al met al een mooi resultaat voor Sergio, waarmee wij hem bij deze graag willen feliciteren en onze bewondering willen uitspreken voor het feit dat beide vissen reeds meeredre jaren onder zijn bewind opgroeien. Binnenkort wellicht meer hierover…

Hallo Jumb… eh Supreme en Grand Champion. 😉

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App