Tijdens de Euregio Koi Show in Oldenzaal was er een hobbyistenvat in het bijzonder die de waardering van velen mocht ontvangen. Hobbyist Wiechert Fuit – tevens medewerker bij Koi-S-Enter Twente – wist in twee voorname sizes 1e prijzen in de Sanke klasse naar zich toe te trekken en mocht zich ook nog eens meest gewaardeerde hobbyist onder het publiek noemen naar aanleiding van een door Koi-idol uitgeloofd bezoekersrapport.  Voldoende redenen om deze enthousiaste liefhebber eens aan de tand te voelen over zijn Koi en de liefhebberij die Nishikigoi heet.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App