Het is de tweede keer dat zij op het hoogste podium verschijnen; de Belgische hobbyisten Hilde en Michel. Twee keer met een Kohaku die twee keer gekweekt werd door Sakai. Hoelang kennen zij hun Nozomi al? Wat betekend het eigenlijk en wat vind Michel van de body en hebben ze nog meer in petto? Kom het te weten in het ‘over the vat’ interview!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

  1. Bedankt Cas; ik doe het graag. Zo krijg je toch wat meer achtergrond informatie van de vis en ook wat de hobby voor mensen betekent; een vis alleen is ook maar een vis. 😉