De snelle opvolging van Rijswijk maakte het zelfs voor onze Bollywood editing machine een lastige opgave om alle videomateriaal tijdig gereed te hebben; toch lukte hem dit, maar we onthielden je hiervan omdat we dachten dat je misschien in de war zou kunnen geraken met de Major Awards van de All European Shinkokai. Maar onthouden willen we je natuurlijk niets. Dit zijn de kampioenen die een week eerder schitterden in de blauwe vaten in ’t Hulsbeek tijdens de Euregio Koi Show in Oldenzaal. Try it in HD op je tv; supervet!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App