Het is dit Pinksterweekend dat we hem zullen passeren; de heuse mijlpaal van maar liefst 1 miljoen (1.000.000) aan pageviews! Het zijn er inmiddels meer dan 1000 per dag en tussen de 30 en 35 duizend per maand! We zijn bijzonder trots en tegelijkertijd ontzettend dankbaar dat we zoveel hobbyisten-levens hebben weten te verrijken met onze inspiratie en informatie.

Weet dat dit moment veel voor ons betekent; het geeft voldoening en maakt nederig

Bij het ontspruiten van het eerste geschreven woord door Bram en mij op de toen geheten Nishikigoi Novelle in de zomer van 2009, kon niet worden gedacht dat ons initiatief zou uitgroeien tot het verbond van vandaag dat zich laat herkennen als KoiQuestion en laat kenmerken door kennisdeling, door eerbied en passie voor de kwekers die onze hobby verwezenlijken, voor de hobbyisten en vakhandel die hiervan de belichaming vormen en de Koi an sich die ons elke dag weer zo gek krijgt!

Ik ben dankbaar voor het team  en het niet aflatende enthousiasme waarmee zij telkens hun vrije tijd opofferen en zichzelf inzetten om de klus klaren. Met diverse karakters van alle leeftijden uit diverse milieus en met uiteenlopende specialismen hopen we een waardig representatief en toonbeeld te vormen voor de Nishikigoi Conmunity waarvan we allemaal deel uitmaken.

We gaan ons nog meer maatschappelijk temidden van het koi houden zullen positioneren

We zetten vooral koers vooruit. Er wacht een mooie toekomst voor KoiQuestion die inherent aan de toekomst van de hobby zal kunnen zijn. We gaan nu een nieuwe fase in waarbij we ons nog meer maatschappelijk temidden van het koi houden zullen positioneren. Daar zijn we klaar voor en hierover zullen we jullie informeren zodra deze patstelling geconcretiseerd wordt binnen afzienbare tijd.


Dankbaar voor de on- en offline ontmoetingen, voor de vriendschappen, discussies en ook juist voor die momenten zonder woorden of zelfs een traan; wil ik ook in het bijzonder onze sponsoren bedanken voor hun support! Weet dat dit moment veel voor ons betekent, dat we zoveel levens kunnen verblijden; het geeft voldoening en maakt nederig.

en zullen we een extra prijsvraag houden met diverse awesome prijzen! 

Bij het schrijven van dit bericht staat de telker op 999.514… Dit is enkel gebaseerd op de website zoals die online is vanaf medio 2010; op de kop af circa 4 jaar. We blijven ook open staan voor suggesties en ook jouw input is welkom. Nog even en we zijn er, gaat de champagne open en zullen we een extra prijsvraag houden met diverse awesome prijzen! Sponsoren die ter ere hiervan en ten gunste van onze lezers nog een prijsje ter beschikking willen stellen willen we vragen dit kenbaar te maken op info@koiquestion.com 

We ontmoeten ook jou graag; tijdens de diverse shows en evenementen of op www.koiquestion.com!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App