Prachtig warme dagen dit Pinksterweekend. Ik verwacht dan ook niet dat je te veel tijd doorbrengt op het www, maar er gewoon lekker op uit trekt en een Koi dealer bezoekt. Toch is er vast een momentje waarop je nog even de kampioenen van de European Shinkokai Koi Show zou willen terugkijken. Gewoon relax met je cocktail of koude pils en genieten van het uitzicht. Hier komen ze; alle Major Awards on tape.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App