Koi Shows zijn van die verzamelpunten waar er niet alleen naar mooie vissen wordt gekeken, maar waar je ook mede-hobbyisten ontmoet. Zo ook het afgelopen weekend in Rijswijk. Voor het eerst had KoiQuestion een heuse stand; die onze dienstverlening nog meer moet onderstrepen.

Er bestaat dan natuurlijk ook de kans dat zij elkaar ontmoeten in het KoiQuestion Kabberdoes

Een hoge bar zorgt er niet alleen voor dat we ook tijdens de show een goed ingerichte werkplek hebben om de actualiteiten op het wereldwijde web te publiceren, maar is ook debet aan een zeer gewenst keuvelmomentje met onze lezers en ook nieuwe hobbyisten. Een bakje koffie of wat fris; je blijft gemakkelijk even hangen, uitrusten en je Koiquestions stellen.

2014-05-30 15.21.33

KoiQuestion Stand Rijswijk

KoiQuestion Stand Rijswijk

KoiQuestion Stand Rijswijk

KoiQuestion Stand Rijswijk

Om onze naam nog meer eer aan te doen; hebben we de rollen in onze nieuw showformat omgedraaid. Waar we normaliter zelf een quiz uitloofden met een aantal multiple choice vragen, hebben we er nu voor gekozen om jullie ons een vraag te laten stellen; en ook dat mag worden beloond. Zo kun je een heuse KoiQuestion Goodybag winnen met een waarde van 150 euro. De moeite waard dus om nieuwsgierig te zijn.

2014-05-31 09.59.03

KoiQuestion Stand Rijswijk

Het was gezellig bij ons in de stand en we kregen vele KoiQuestion (waarvan de helft van Joop van Tol) en we ontmoetten oude vertrouwde en ook nieuwe hobbyisten. Naast het feit dat wij hen ontmoeten bestaat er dan natuurlijk ook de kans dat zij elkaar ontmoeten in het KoiQuestion Kabberdoes. Zo was er dat ene moment waarbij Erik Snoek, de beheerder van KoiBook bij ons vertoefde en daar stuitte op Dirk Zwagemakers, initiator van KoiDangi. De waarschijnlijk meest populaire Nederlandstalige discussiegroepen aangaande Koi op Facebook. Zij hadden elkaar nog niet eerder ontmoet of de hand geschud. Het is dan een dankbaar moment ons samen op een foto te kunnen vereeuwigen en hiermee ook verbondenheid te uitten voor een gezamenlijk doel en heel even te kunnen fungeren als toonbeeld voor broederschap binnen de hobby; want kennis delen doe je niet alleen…

We willen hen die ons bezochten hartelijk bedanken en de organisatie op hun beurt voor het organiseren van het toffe evenement. House of Kata was de sponsor van een zak voer voor onze Goodybag en Rene Gerritzen verdiend ook wederom een woord van dank voor zijn vriendschap en samenwerking in het maken van de Award foto’s samen met onze Janine.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

5 reacties

  1. Nou tiebo… Leuke tekst maar ik zie dat toch echt anders.. Het woord kennisdeling staat m.i voor een definitie die ik absoluut niet kan plaatsen in deze context.