De allermooiste betiteld door een 8-koppige jury is geworden een Kohaku van de Belgische hobbyisten Hilde en Michel. De in Hiroshima gekweekte Maruten werd verkozen boven de titelverdediger van de Shinkokai show in Rijswijk.

Zoals een vis zichzelf presenteert doet er toe

De beoordeling van een Koi op de show gaat langs body, huidkwaliteit en patroon, maar ook de algehele uitstraling zoals een vis zichzelf presenteert doet er toe. Op een foto is dit moeilijk vast te leggen en daarom hebben wij weliswaar geen live footage, maar – gelukkig – wel alive footage. Enjoy

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App