Bram is niet alleen fervent hobbyist en eigenaar bij Blokland Totaal Onderhoud; hij is ook ambassadeur van de Goshiki. Zijn voorliefde voor deze variëteit is groot en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Vandaag werd zijn smaak voor de prominente vijfkleur beloont en mag hij zich een heuse Best in Variety Award toe-eigenen; een kroon voor zijn liefhebberij van aanzienlijke waarde.

De snoekbaars is hij kwijt; een reis naar Japan is hij rijker

Dat laatste telt niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. De overwinning bracht hem namelijk ook nog een heuse Japanreis. Deze bijzondere Award wordt ter beschikking gesteld door Himitsu Garden & Pond voor de Beste vis van een Hobbyist.

Een zeer verdienstelijke deelname voor de hobbyist uit Hardinxveld die er een snoekbaars voor op moest geven. Toen zijn ega Jessica hem het heugelijke nieuws wilde vertellen zat Bram net aan het water te vissen. Terwijl hij drukdoende was om een snoekbaars binnen te halen belde zij hem herhaaldelijk op waarop Bram zijn prioriteiten verlegde. De snoekbaars is hij kwijt; een reis naar Japan is hij rijker. Hieronder de Goshiki die hem een bokaal en ticket brengt. Gefeliciteerd!

2014-05_Shinkokai_BestGoshiki_logo

2014-05_Shinkokai_Goshiki

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

  1. Ik ken Bram Blokland al jaaren en het is heel mooi dat hij naar japan mag ik heb er een super koi maat aan uit het dorp en bakie koffie bij de vijver en een goed gesprek verdijn hij deze reis zeker toppy

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App