Vertigo; een veelbelovende naam dat werd afgeleid van de gelijknamige hit van U2, is onder de hobbyisten beter bekend als een vierstaps Kohaku die hier vorig jaar nog goed was voor goud. En ook het jaar daarvoor was het deze yondan kohaku die de hoogste eer op de Koi Show van Koi2000 kreeg toebedeeld. Vandaag ging ze wederom voor het hoogst haalbare, maar greep er samen met haar eigenaar Harry van der Hout net naast.

De kleurintensiteit en glans moeten het met minder bravoure stellen dan voorheen  

Zoals ook iedere nummer 1 hit het betaamt, kun je niet eeuwig de hitlijsten leiden. Nog steeds een geweldige amabssadeur van de hobby moet de Koi het wel afleggen op de huidkwaliteit. De kleurintensiteit en glans moet het met minder bravoure stellen dan voorheen en zo is het gekomen dat de titelverdediger vandaag van zijn troon werd gestoten. Later meer over deze Koi. enjoy the view!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App