Arie Eikelenboom is een ervaren hobbyist en maakte er al langer sport van om samen met andere hobbyisten opgroei-projecten te bewerkstelligen. Geen wonder dat hij er destijds als een van de eersten bij was om deel te nemen aan de KoiQuestion Grow-Out met door Bram Rohaan geselecteerde Dainichi Showa.

de Young Champion die staat voor de allerbeste Koi in de sizes 3&4

Het exemplaar dat Arie werd toebedeeld vorig jaar behaalt hier op de European Shinkokai koi Show een heuse Major Award; namelijk de Young Champion die staat voor de allerbeste Koi in de sizes 3&4.

2014-05_Shinkokai_YC_logo

De man uit Oosterhout geniet zoveel van dit soort projecten en de Koi in het algemeen dat hij er onlangs voor heeft gekozen hier zijn beroep van te maken. Onder de naam Oosterhout-Koi, zoals zijn zaak zal gaan heten, werden dan ook zijn vissen ingezet en dat was dus niet onverdienstelijk.

Het is de tweede Major Award voor een Showa uit de KoiQuestion Grow-Out

Het is de tweede Major Award voor een Showa uit de KoiQuestion Grow-Out; vorig jaar in Arcen won de Showa van Dennis Smits de Award voor best tategoi. We feliciteren Arie van harte met het behaalde resultaat en wie weet wat de uitslagen vandaag nog meer voor hem in petto hebben.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App