Ook KoiQuestion huist dit weekend als standhouder op de All European Shinkokai Show. Het is voor ons een waardevolle kans om onze lezers en volgers te begroeten, te leren kennen en ook een kans om nieuwe hobbyisten met ons initiatief te laten kennismaken.

Dit keer loven we letterlijk een prijsvraag uit

Ook hebben we altijd een prikkelende set vragen waarmee men leuke prijzen kan winnen. Dit keer echter, hebben we dat net iets anders aangepakt.

Kom langs in onze stand; vul jouw vraag in op een briefje en maak kans op een KoiQuestion goodybag twv Euro 150,- Wat daar in zit?

  • Collectors item: KoiQuestion retro-tas

  • Zak voer van House of Kata

  • A1 Kalender Sakai Fish Farm 2014

  • KoiQuestion DVD (komt binnenkort uit)

  • KoiQuestion T-Shirt

  • Pluche Koi

  • KoiQuestion sleutelhangers

KoiQuestion is er voor iedere hobbyist, jong of oud, beginner of gevorderd. Met als uitgangspunt de hobbyist zelf en de waarde dat domme vragen niet bestaan, hebben we een prijsvraag uitgeloofd. Dat wil zeggen we willen de mensen belonen die ons een vraag durven stellen. En terwijl je je vraag bedenkt schenken wij je een kopje koffie uit wanneer je dat blieft.

Daar wordt je een betere hobbyist van

We hopen hiermee mensen te stimuleren meer te vragen en door te vragen in plaats van het klakkeloos overnemen van meningen. Daar wordt je een betere hobbyist van. Voor ons is het zeer waardevol en zullen we de ingebrachte vragen gebruiken om een vraag van de week te maken hier op KoiQuestion.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties