Hoe kan het ook anders. Wie dacht iets te kunnen organiseren in de contreien van den Haag zonder tv-persoonlijkheid Henk Bres is natuurlijk sowieso van lotje getikt. De symphatieke Hagenees schroomt er niet voor zich te mengen onder de hobbyisten. En hij vind het geweldig en weet je waarom:

Ik vind het zo gaaf hier. Als ik naar huis ga, dan weet ik voor mezelf dat ik de normaalste ben; ik kom alleen maar gekken tegen hierzo; maar wel helemaal toppie!

Ik Kom alleen maar gekken tegen hier!

Alle gekheid op een stokje genomen bekend de voormalig deelnemer aan discussieprogramma het lagerhuis van de VARA, antwoord Henk op de vraag of het de moeite waard is voor de mensen om langs te komen;

Ik ben een leek in karpers, maar het is hier zo gezellig en ik heb zoveel geleerd. En als je een beetje gezellige mensen wil hebben, dan moet je hier zijn. Helemaal gaaf hierzo.

De man is vooral bekend vanwege het feit dat zijn karakter maar een standje kent; namelijk het standje ‘bijna ongemakkelijk oprecht’ en hij komt dan ook zeker terug. In ieder geval aanstaande zondag want je kunt hier met Koi zwemmen en de uitbundige ADO-fan wil dat natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.

Dus als je wilt lachen, kom dan zondag ff!

Bekijk het interview van Jeroen Dregmans met Henk Bres op onze Facebook-Pagina

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie