De Grand Champion op de Euregio koi Show is zojuist geïnaugureerd als troonopvolger van die andere Maruten genaamd Vertigo. De naam van deze Koi – als ze die heeft – is ons nog onbekend, maar die van de eigenaren zeker wel.

Hilde en Michel, dezelfde hobbyisten en levenspartners uit Belgie die ook de overwinning in Kalkar (Interkoi Duitsland) naar zich toe wisten te trekken, zijn de trotse bezitters van deze Maruten. De Kohaku werd gekweekt door Sakai Fish Farm en meet zo’n 83 cm schoon aan de haak (spreekwoordelijk dan).

Later meer over deze Koi en de andere kampioenen…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App