De Koishow in Rijswijk heeft zijn deuren geopend, of liever; diens lint geknipt zien worden door de Japanse ambassadeur in Nederland en daarmee is de 2e editie van de All European Shinkokai Show een feit.

Je kunt ook vanavond nog terecht om Koi te kieken en keuvelen in de Broodfabriek

In alle rust verbleven de vrijwilligers al enkele uren voor de start. Geen stress te bekennen en dat is de show aan te zien; die zit uitstekend in elkaar. De Show is los, de wedstrijd gaande en onderhevig aan het oog van de jury.

All European Shinkokai Show

All European Shinkokai Show

Langs de stands staand her en der mensen en de opkomst is al redelijk. Liefhebbers zie je vooral en de sfeer is uitstekend. De show is dan ook nog maar enkele uurtjes onderweg. Die startte namelijk pas om 13:00 uur! Niet dat ie vandaag maar kort open is; integendeel. Je kunt ook na je werk of aan het eind van je toch al vrije dag nog terecht om Koi te kieken en keuvelen in de Broodfabriek. Hoe cool is dat?! Bij ons kun je een bakje koffie halen en we zien er naar uit je te ontmoeten op de European Shinkokai waar het best een feestje is…

All European Shinkokai Show

Kom je iets kopen; dan ontvang je zelfs nog een heus lot waar vanavond fantastische prijzen als een complete filter en veel andere prijzen van formaat te winnen vallen. Tot vanavond!

All European Shinkokai Show

All European Shinkokai Show

All European Shinkokai Show

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties