Vandaag was de razende reporter van KoiQuestion al héél even in “De Broodfabriek” van Rijswijk om een kleine sneak-preview van de All European Shinkokai op te pikken. Deze show zal morgen om – let op – 13.00 uur haar poorten openen voor het publiek en wij waren natuurlijk razend benieuwd hoe het er voor staat met de opbouw en verdere voorbereidingen! Zonder de opbouwploeg al te veel voor de voeten te lopen, is het ons toch gelukt een kleine impressie van de werkzaamheden op beeld te krijgen…

1

2

De showvats staan allemaal op hun plaats en het vernuftige continue-verversingssysteem en afvoeren zijn geinstalleerd om de waterkwaliteit in topconditie te houden.

3

Het is een komen en gaan van dealers en hobbyisten die hun Koi komen brengen, welke zullen strijden om de prijzen. Hier een vat met een aantal kanshebbers.

4

Deze Sanke moest nog even wennen aan haar tijdelijke onderkomen en verkende het showvat zowel onder- als boven water.

5

6

Het was vandaag weer een drukte van jewelste in de hallen, waar vele vrijwilligers en dealers alles-op-alles zetten om de show weer tot een groot succes te maken.

7

Een aantal stands, zoals deze van onze buren van dit weekend Japan Pet Design en Filtreco zijn op donderdagmiddag al volledig ingericht en klaar voor de show…

8

Andere stands, waaronder de KoiQuestion-stand (nummer 9, kom gezellig langs voor een bak koffie en een praatje!) worden morgenochtend opgebouwd.

9

De ervaren “Chef-de-Mission” Toën Feijen heeft de organisatie goed op orde.

10
Zwemmen met Koi en een Meet&Greet met de juryleden van de wedstrijd (waaronder Takahiro Iitsuka van Matsue Koifarm, Yuji Tanaka van Okawa Koifarm, Hiroki Ueno van Ueno Koifarm en Mike Snaden van Yumekoi), het kan allemaal op de All European Shinkokai Koishow 2014!
Morgenochtend-vroeg gaat het team van KoiQuestion hard aan de slag om stand 9 in te richten, waarna we jullie dit weekend van harte welkom heten in onze stand voor een kopje koffie en een gezellig praatje!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.