Kun je jezelf inleven in het moment dat je daadwerkelijk Grand Champion zou spelen op een Koi Show? Dat je na een jarenlang zwoegen en verbeten geduld het hoogste podium mag betreden. Na zo vaak zo dichtbij te hebben gezeten met eenzelfde Koi die je zo lief is dat ze zelfs trots met je logo op je borst prijkt? Floor wel! Zijn trots is onmetelijk, zijn karakter bedeesd. Hoe doet ie het? Waar let hij op en hoe ontmoette hij zijn GC? Check het interview en je weet het.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App