Het is inmiddels een zeer prettige samenwerking geworden met Rene Gerritzen, de huisfotograaf voor vele shows, die wij nog niet kunnen evenaren, doch evenzo openstaat ter kennisdeling als wijzelf. Uit eigen beweging komt hij dan ook al naar ons toe om te vragen of we mee willen met hem op ronde om de kampioenfoto’s te maken. Dat is niet alleen aardig, maar ook efficiënt, want het zuurstof hoeft dan maar 1 keer uit in plaats van twee keer. Hieronder een overzicht van alle Major Awards van de Euregio Koi Show 2014.

Grand Champion Euregio Koi Show 2014 – Floors Koi Shop

Supreme Champion Euregio Koi Show 2014 – Koicentrum van Keulen

Jumbo Champion Euregio Koi Show 2014 – Koifarm ND

Most Unique Euregio Koi Show 2014 –

Mature Champion Euregio Koi Show 2014 – Johnny Lievens

Adult Champion Euregio Koi Show 2014 – Floors Koi Shop

Young Champion Euregio Koi Show 2014 – Floors Koi Shop

Baby Champion Euregio Koi Show 2014 –

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App