De foto is mooi, prachtig zelfs zoals Janine haar heeft weten vast te leggen; doch bewegende beelden zijn toch ook zeer appetijtelijk voor de thuisblijvers en geven een beter indruk van een Koi; in dit geval een Kohaku. De Grand Champion op de Euregio Koi Show 2014; een Sakai Fish Farm Kohaku van 78 centimeter in topconditie!

en nog een keer de foto:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App