De Grand Champion is traditioneel de eerste prijs die bekend wordt gemaakt op de Koi Show. Deze kwam op conto van Floor die hiermee zijn eerste stapjes maakt op het allerhoogste podium.

Floor heeft de mooiste Kohaku in de sizes 3,4,5,6 en 7/8

Nu echter alle overige prijzen ook bekend zijn wordt pas duidelijk welk succes de dealer echt ten dele is gevallen. Nee, deze man kwam niet voor niets naar Oldenzaal rijden; Floor en Mireille mogen naast de allergrootste bokaal ook die voor de Young Champion en Adult Champion meenemen naar Oost-Souburg.

Alledrie de prijzen komen hem toe door toedoen van een Kohaku. Als je het in simpel Hollands zegt kun je stellen dat hij in Hulsbeek de mooiste Kohaku heeft in de sizes 3,4,5,6 en 7/8! Floor van Dommelen wordt dus eigenlijk niet alleen gekroond tot kampioen van Hulsbeek, maar stiekem ook een beetje tot Koning Kohaku. Hieronder ziet u de musketiers van Oost-Souburg;

Grand Champion Euregio Koi Show Oldenzaal 2014

Sakai Fish Farm Kohaku

Adult Champion Euregio Koi Show Oldenzaal 2014

Ikarashi Kazuto Kohaku

Young Champion Euregio Koi Show 2014

Ikarashi Kazuto Kohaku

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

6 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App