Zo een majesteuse bouw terwijl gepaard met zo een gave schubbendek en dito huidkwaliteit doet iedere liefhebber kwijlen. En ook talloze kinderen vergapen zich aan de schoonheid van deze door Marudoh gekweekt voloptueuze dame.

Deze beul uit de stallen van Koifarm ND in Belgie doet verstommen

De Jumbo Champion Award is traditioneel voor de meest grote vis in centimeters. De award onderscheid zich vaak omdat er bij deze prijs niet zozeer naar de bouw en huidkwaliteit wordt gekeken. De prijs gaat simpelweg naar de langste en is daarmee niet altijd een hele mooie, gave topkoi. Vandaag echter, is dat wel het geval. Deze beul uit Steenkerke weerlegt zonder een woord of blub ieder woord van weerstand. Wat zeg ik? Deze beul uit de stallen van Koifarm ND in België doet verstommen met een reikwijdte voorbij de meter.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website