Voor de kenners behoeft het geen verdere uitleg om welke vis het gaat wanneer je spreekt over ‘de Maruten van Keulen’. De Sanke die door Jeroen uit Nijverdal al als tosai werd geselecteerd en nu richting de 90 cm gaat, won in 2011 al eens de Supreme Champion op de Holland Koi Show. Vandaag toont zij zich die titel andermaal waardig.

In 2011 maakte Jeroen ons al een belofte dat de Koi in de komende jaren nog zeker 5cm in lengte zou kunnen winnen. Ze deed toen 80cm aan de lat en heeft daarmee die verwachting dus al ruimschoots waargemaakt. Toen de Koi werd geselecteerd – vanaf een foto – op de Auction van Sakai, was zij slechts 39cm. Binnenkort meer…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App