Vandaag werd me een video onder de aandacht gebracht van een wel erg ziekelijk fenomeen. Het filmpje toonde twee wat lijkt Slavische jongeren die zich enkeldiep op de knieën in het water bevinden. Zonder al te veel in detail te treden is zichtbaar hoe de een door het hanteren van een karper met diens handen orale bevrediging toepast bij de ander die daar zichtbaar van geniet.

op geen enkele wijze respect hebben en argeloos de karper seksueel misbruiken

Ik vond het beeld zo walgelijk, afstotelijk en weerzinwekkend dat het me een ontoepasselijk gevoel gaf. En dat terwijl de jongens in kwestie, amper 20 jaar oud, het alleszins plezant vonden. Het geeft me een plaatsvervangend schaamtegevoel onderdeel te zijn van dezelfde mensheid als zij die zich inlaten met dergelijke pornografische mishandelingen met dieren in het algemeen en, vanuit mijn respect voor onze hobby, de karper in het bijzonder.

Wat kan iemand bezielen, waar moet er een afslag zijn gemist, een opvoeding ontbroken of hersencel verloren om überhaupt in staat te zijn tot dergelijke praktijken. Het gaat om een weerloos dier en het beangstigd mij dat deze jongens er genot in vonden, op geen enkele wijze respect hebben en argeloos de karper seksueel misbruiken. Hoeveel en hoevaak gebeuren dergelijke zaken zonder dat een camera het filmt? Wat gebeurd er nog meer in deze hier en daar zo verknipte wereld.

Je zult begrijpen dat ik er geen meerwaarde in zie de betreffende video verder te verspreiden. Ik heb hiervoor ook geen slotpleidooi; behalve …Bah!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

17 reacties

  1. Jah Tiebo Jacobs ik heb hem ook gezien echt belachelijk.. maar er zijn er meer dan deze met 2 jongens…. dan ben j echt ziek in j bove kamer!!!!

  2. Goed bedoeld om mij op nog meer van dit soort video’s te attenderen, maar laat het aub achterwege… I’ve seen enough. Het is aanwezig in onze maatschappij en zal zonder dat we het weten wel allemaal veel dichterbij huis ook gebeuren…