Je wilt ‘m sowieso niet missen dus waarom niet ook maar meteen gratis naar binnen op de All European Shinkokai Koi Show in Rijswijk? Dat kan! KoiQuestion geeft 15 vrijkaarten weg. Wat je er voor moet doen? Dit artikel of de foto delen op je Facebook.

Wat komt er uit onverwachte hoek en wie gaat er in 2014 aan de haal met de Grand Champion bokaal?

Het strijdtoneel op de European Shinkokai Show is nog maar zeven dagen ontfermd van een losbarsten. Dit zijn de kampioenen van de afgelopen jaren. Twee keer wist Andre Verpoucke de hoogste eer naar zich toe te trekken met respectievelijk Geisha II en Sunshine. In de laatste twee jaren was het Harry van der Hout die met zijn onbetwiste Kohaku genaamd Vertigo het gouden eremetaal om zijn nek mocht hangen. Wie wordt het dit jaar? Doet Harry weer mee en mogen we zelfs Sunshine weer verwachten. Wat komt er uit onverwachte hoek en wie gaat er in 2014 aan de haal met de Grand Champion bokaal?

Deel deze kampioenen en je mag het misschien wel gratis meemaken. Doe het meteen, want aanstaande maandag al zullen we de winnaars bekend maken en worden de toegangskaarten opgestuurd!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

  1. Je hebt nog tot morgenavond om dit bericht te delen en kans te maken op twee gratis toegangstickets voor de European Shinkokai Koi Show!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App