Met de Euregio en de Shinkokai Koi Show in twee opeenvolgende weekenden voor de deur staat ons weer voldoende moois te wachten. Dat betekent twee Grand Champions, twee Supreme Champions etc etc. Heerlijk om naar uit te kijken. Om eraan te worden herinnert hoe heerlijk precies heb je nog de videocompilatie van de Major Awards van de Interkoi Kalkar tegoed. Sit back, relax and enjoy the view…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App