Koiclub Nederland is in samenwerking met hun sponsor Happy Koihouse het initatief gestart om bij de alweer vijfde editie van de Euregio Koishow een heuse publieksprijs uit te reiken.

Normaliter hebben alleen juryleden de kans gehad om prijzen en awards toe te kennen aan deelnemende vissen op de Euregio Koishow.

Uw oordeel te vellen welke koi de beste is van de show

Nu bent u aan zet om uw oordeel te vellen welke koi de beste is van de show, middels deelname aan deze publieksverkiezing. Vul in en ervaar de spanning welke je beleeft om de kampieon aan te wijzen!
Door middel van een geringe bijdrage van 1 euro bij de Koiclub Nederland infostand, ontvangt u een deelnameformulier waarop u uw keuze kunt noteren. Wanneer u dit invult steunt u meteen Koiclub Nederland en drukt u een beetje de hoge kosten welke een show nu eenmaal met zich meebrengt.

U dient hiervoor naast uw persoonsgegevens, het desbetreffende nummer van het vat en het nummer van de door u geselecteerde koi op het deelnameformulier te noteren.
Inleveren uiterlijk 15:00 uur op zondag 25 mei 2014.  Kort hierna worden de prijswinnaars bekent gemaakt!Komt uw oordeel overeen met die van de jury?
Dan maakt u kans op de volgende prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsor Happy Koihouse:
1e prijs: Een waardebon ter waarde van € 250,=, te besteden bij Happy Koihouse te Winterswijk.
2e prijs: Een voerautomaat.
3e prijs: Een reigerschrik.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.