Winnen op een grote Koi Show is een droom die vele hobbyisten nastreven. Een heuse Grand Champion lijkt een utopie voor veel hobbyisten en weg gelegd voor handelaren met een diepe buidel. Toch waren er al aardig wat hobbyisten die er met die eretitel aan de haal gingen. Andre Verpoucke, Harry van der Hout, Johnny Lievens en Jean Hoorne zijn de namen die me hierbij te binnen schieten.

Zij wisten met hun SFF Kohaku het hoogst haalbare binnen te slepen op de Interkoi Show in Kalkar

Tegen eigen verwachting in mag een tweetal, een echtpaar zich ook scharen tot die selecte groep van grand prix winnaars uit het hobbyistengilde. Het zijn Hilde en Michel; zij wisten met hun SFF Kohaku het hoogst haalbare binnen te slepen op de Interkoi Show in Kalkar.
Grand Champion interkoi kalkar

Dat het als een verassing kwam maakt de lach nog spontaner; helemaal wanneer zij spreken van hun aankoop van de Kohaku die al plaats vond toen het diertje zo’n 3 jaar oud was. Bekijk hieronder het hele interview dat Tiebo hield met het kersverse koningskoppel; wiens vis is dit eigenlijk…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App