Ik heb het wel eens horen zeggen over onze gevinde vrienden; ‘Wat een kermis aan kleuren’. Nu wordt men van een kermis doorgaans blij zoals ook van een mooie Koi en wat nu wanneer je beide samen kunt voegen? Wat nu als je een kermis neerzet te midden van een Koi Show, een heuse Koi kermis? De All European Shinkokai Koi Show heeft zo’n kermis; een Koi kermis.

De Shinkokai kondigt aan ook de meest veelzijdige Koi Show te zijn

Ik had al de verwachting aangekondigd dat ik enkele vernieuwingen zag aankomen met de komst van Toen Feyen, voormalig showcoördinator van de Holland Koi Show en nu hoofdverantwoordelijke voor het reilen en zeilen in de Broodfabriek. De Shinkokai Koi Show kondigt niet alleen aan een Koi Show van kwaliteit te zijn, maar ook de meest veelzijdige Koi Show met onder andere veel aandacht voor Bonsai en Japanse beeldelementen, maar een Kermis, dat lijkt toch van een heel andere orde?!

De verwachting is dat het vooral de grote kinderen zijn die er hun slag zullen slaan

Niets is minder waar. Om de beleving te vergroten, de ervaring van een compleet gezinsuitje te creëren en om op meerdere dynamische en vooral leuke manieren toch met koi bezig te zijn kun je er meedoen aan heuse Oud-Hollandse Koi Spelen. Je moet dan denken aan spelletjes van weleer als een Koi bibberspiraal, Koiblikken gooien, Koi-ringwerpen, Koi darten en andere leuke Koi-spelen die natuurlijk ook wat leuke prijsjes op moeten leveren wanneer je je best doet.

Stokvangen, maar dan Koivangen zou ook een leuke mogelijkheid zijn – maar dan wel met schepnet 😉

De verwachting is dat het vooral de grote kinderen zijn die er hun slag zullen slaan. Ik zal er in iedere geval een van zijn…

bron foto: 
http://how2becool.com/
http://www.inoisterwijk.nl/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App