Voldoende getreuzeld. Hier zijn ze voor je; de volledige line-up van de Major Awards op de Interkoi Show in Kalkar 2014!

Grand Champion interkoi kalkar

Grand ChampionSakai Fish Farm Kohaku 83cm in eigendom van de Belgische hobbyisten Hilde en Michel. De vis werd geselecteerd als nisai en is nu rokusai.

Supreme Champion Interkoi 2014Supreme Champion – Momotaro Sanke 94,5cm in eigendom van Danny’s Koi Cafe.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Jumbo Champion A – Torazo Kohaku 93cm in eigendom van Ma-Koi uit Hattemerbroek.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Jumbo Champion B – Met 114 cm is deze Karashigoi van hobbyist Thorsten Nagelsky diens tweede prolongatie op rij voor deze titel.

Jumbo Champion B Interkoi show Kalkar 2014Jumbo Champion B – Eveneens 114cm is deze Koi van dezelfde lengte als de Karashigoi van Thorsten en wint daarmee eveneens de prijs voor de grootste Koi in de show.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Mature Champion – Deze Kohaku van 87cm van Floors Koi Shop wint voor de 5e maal de Mature Champion Award! Een unieke prestatie. In 2013 werd de vis ook eens Supreme Champion op de Belgian Koi Show.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Adult Champion – Sanke van GC winnaars Hilde en Michel.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Best Tategoi – Deze prestigieuze titel werd behaald door deze prachtige Ikarashi Yondan Kohaku in eigendom van Floors Koi Shop.

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Most Unique – Doitsu Hajiro van La Poissen Koi Benoit Detobel

Major Awars Interkoi show Kalkar 2014Later Young Champion – Deze Sandan Kohaku van Ma-Koi meet 35 centimeter en heeft nog voldoende potentie.

Van de Young Champion ontbreekt op dit moment een geschikte foto, hetgeen alles heeft te maken met diens lengte. We zullen deze later voor je toevoegen. Het is een kleine rakker kent een tof Maruten en heeft een zeer aantrekkelijk patroon. Eigendom van J&S Japan Koi.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App