Mini Holland Koi Show.

Op zondag 15 juni alweer de derde editie van de Mini Holland Koi Show. Deze show wordt verzorgd door Ronald Stam en Mark Kleijkers en ondersteund door een aantal ZNA local judges. Na Nijverdal en Veendam strijkt het minikamp nu neer in Harmelen bij Lodder Bonsai.

bekend te maken met deelname aan een koishow en te enthousiasmeren

Harmelen ligt redelijk centraal in de Randstad, tussen Woerden en Utrecht. Het doel van deze “show” is mensen bekend te maken met deelname aan een Koishow en te enthousiasmeren om eens deel te nemen aan de grote Holland Koi Show. Deelname is gratis.

MiniHKS2014

Het programma zal er ongeveer als volgt uitzien:
08:30 – 09:30 Binnenkomst Koi.
09:30 – 10:30 Benchen.
10:30 – 12:00 Jureren, (tevens lezing over hoe jureren op een Koishow in zijn werk gaat).
12:00 – 14:00 Verwerken uitslagen en voorbereiden presentatie winnaars. Tevens gelegenheid om de kwekerij van Lodder Bonsai te bezoeken en wellicht een boompje aan te schaffen.
14:00 – 16:00 Uitleg en prijsuitreiking
16:00 – 17:00 Debenching

Wanneer u wilt deelnemen of nog een nadere vraag stellen, dan stuurt u een mail naar mark@hollandkoishow.nl voorzien van uw volledige adresgegevens en lidmaatschapsnummer, de variëteiten en sizes van de deelnemende vissen volgens onderstaande indeling en goede foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie en liefst in een blauwe bak geschoten.

Kohaku (inclusief Doitsu en Tancho)
Sanke (inclusief Doitsu en Tancho)
Showa + Utsurimono (inclusief Doitsu en Tancho)
Kinginrin (alle vissen met GinRin, inclusief Doitsu)
Hikari (alle metalics, inclusief Doitsu)
-Kawarimono (alle overige variëteiten)

Size 1: 15 t/m 30 cm
Size 2: 31 t/m 45 cm
Size 3: 46 t/m 60 cm

De bekers zullen zoals ook in de voorgaande edities worden gesponsord door “Domburg Sportprijzen Holland”.

Samenvatting:
Datum: Zondag 15 juni 2014
Locatie: Lodder Bonsai, Hugo de Vriesweg 1,  3481 JA Harmelen

Inschrijven: Mail naar mark@hollandkoishow.nl  voorzien van foto’s deelnemende vissen, lengte, variëteit, uw naam, adres, lidnummer en telefoonnummer. Inschrijven vóór 1 juni 2014. Maximale lengte deelnemende vissen: 150 centimeter. Maximale grootte per vis: 60 centimeter. Maximaal aantal vissen per vat: 3. Eén vat per deelnemer. Uitsluitend voor hobbyisten die tevens lid zijn van de Nishikigoi Vereniging Nederland. Inbrengen vissen: Voor 09:30 uur.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App