De eerste Koi show van het seizoen is weer voorbij. Zoals jullie ongetwijfeld niet is ontgaan vond afgelopen weekend de 21-ste editie van de Interkoi plaats in het Duitse Kalkar. De show werd dit jaar voor het eerst gehouden in Messe Kalkar, direct naast Wunderland Kalkar. Binnen in de hal werd er door de hobbyisten, Koi dealers en exposanten een  eigen ‘Koi Wunderland’ gecreëerd. Het was een fantastische show, goed opgezet, prima georganiseerd en bovenal gezellig. In deze blog een korte foto-impressie van de show, om een kleine indruk te geven voor diegenen die de show hebben moeten missen.

Aan showvaten geen gebrek. In totaal waren er 117 vaten met daarin maar liefst 680 Koi Gespannen en nieuwsgierige gezichten bij het bekend maken van de winnaars De drie kampioenen zwemmen onverstoord onder de borden langs (L) en zomaar een pad langs de exposanten (R) De exposanten hebben allen een mooi plekje gekregen langs de rode loper, het zag er goed en verzorgd uit Een vreemde eend, eh ‘kampffisch’ in de bijt Ook dit jaar was er weer een prachtig voorbeeld van een Japanse tuin, om even bij weg te dromen Er waren natuurlijk ook Koi… Hier een drietal zeer verschillende Goshiki

 

Alle juryleden op een rij Team Koiquestion aan het werk: Tiebo als ‘Hans Brinker’ houdt de luchtslang dicht (L), Patrick in de leer bij Remy (RB) en een ‘vergadering’ in de stand van ’t Viske (RO)

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.