De Interkoi Show in die messe Kalkar – een uitstekende locatie behalve de lichtvoorziening boven de showvaten – gaat in volle vaart door op dag twee. Als de standhouders binnendruppelen en de deelnemers hun vissen controleren of zij beter door de nacht zijn genomen – dan zijzelf 😉 – wordt geheel in Japanse stijl – hier weer een knipoog – de prijswinnaars bekend gemaakt.

We zullen de winnaars allemaal met jullie gaan delen wanneer we ze op de gevoelige plaat hebben weten vast te leggen, doch in navolging van de Grand en Supreme, zouden we nu graag met jullie delen de Jumbo Champion A. Deze werd behaald door de gebroeders Richard en Matthijs van Hulst van Ma-Koi uit Hattemerbroek. Ze wisten met hun circa 93cm grote Torazo Kohaku genaamd Kirena deze prestigieuze erkenning binnen te harken. Kirena werd al eens Grand Champion op Ojiya Koishow 2012.

Maar daar hield het niet op voor de mannen uit Hattemerbroek. Ook brachten zij in size 3 de Later Young Champion in en hun Showa wist zich de titel Best in Variety toe te eigenen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App