Al sinds het wekken van de suggestie dat zij wellicht zou verschijnen op de Koi Show in Duitsland lonkte de Grand Champion Award voor de Momotaro Sanke uit het wedstrijdspan van Danny’s Koi Cafe. Ook door mij werd ze op basis van het geziene met stip om nummer 1 gezet. Die date pakte anders uit…

haar boezem viel kleiner uit dan verwacht

Als je haar ziet ben je echt wel even onder de indruk. Met 94,5 centimeter imponerend tot en met en als ze met de lipjes getuit op je afkomt is haar neus gegrimeerd van een mooie rode spot. Toch was ze niet wat ik er van verwachtte. Maar ok, ik had dan ook al een internetdate met haar gehad en om het metafoor dan maar door te trekken; haar boezem viel kleiner uit dan verwacht..

Dat is dan ook echt het enige dat er aan te merken is op deze driekleur. De huidkwaliteit is formidabel, prachtige glans, Matsunosuke sumi zoals Matsunosuke bedoeld is en met een pluslengte van circa 10cm ten opzichte van de Grand Champion valt niet anders te concluderen dat het puur de spanwijdte van diens schouderpartij is die haar op de tweede plaats zet; Supreme Champion!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App