Morgen zal niet alleen de Interkoi Show los barsten, maar ook in Ridderkerk zullen de nodige hobbyisten zich verzamelen. Arie Mallegrom is de organisator van deze Jumbo Tosai actie die reeds voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt gehouden.

voorbeeld vhq Showa

Nieuw in deze editie van de verloting van het Koiforum is het aanbod. Naast gouwe ouwe opties (Matsue Kohaku, Yamatoya Showa en Okawa Shiro Utsuri van goede kwaliteit) kan er dit keer ook gekozen worden voor twee soorten uit een hoger kwaliteitssegment. Het gaat hierbij om Kohaku van Yamatoya (met Matsue als alternatief) en Showa van Yamatoya (met als alternatief Ueno) die op een normale verkoopprijs zitten van minimaal 495 Euro. Bij deze actie worden ze aangeboden voor 330 Euro per stuk waar voor de normaal vertrouwde kwaliteit 150 Euro wordt gehanteerd.

voorbeeld vhq Kohaku van Yamatoya

De verloting zal ondanks de toevoeging geschieden op de oude vertrouwde wijze. Arie: Zowel de normale kwaliteit (Kohaku, Showa en Shiro Utsuri) als de VHQ kwaliteit zullen we op dezelfde wijze verloten. Aan de opzet van de verloting zullen we niets veranderen. Hier zijn we tevreden over en ondanks dat met deze vorm van loten geluk of pech in een klein hoekje zit hebben we hier goede ervaringen mee. Uiteindelijk is de kwaliteit over de hele linie van een dusdanig goed niveau dat zelfs de laatste keuze nog een mooie vis op levert. Overigens bij de VHQ vissen zullen net als bij de normale kwaliteit er 2 extra vissen beschikbaar zijn zodat de laatste altijd nog keuze heeft uit 3 vissen.

Voor meer informatie kijk je op: http://www.koiforum.nl

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App