KnipselZaterdag 15 maart was de KikaKoiCup-kijkdag bij Daruma Koi te Andelst.
Huh, kijkdag hoor ik je zeggen, ja dit is zo ongeveer de belangrijkste dag voor de KikaKoiCup kopers van de toverachtige Shiro Utsuri.
Waarom?
Op deze dag wordt door middel van een
loterij bekent gemaakt op welk moment de KikiKoiCup-koper zijn Shiro Utsuri mag uitzoeken. Dit jaar is er voor een andere opzet gekozen die er wat eerlijker aan toe gaat als in het verleden. Stel je hebt nummer 44 bij inschrijving op het moment van betaling dan jouw Shiro Utsuri, dan mocht je in het verleden als 44e jouw Shiro  Utsuri uitzoeken. Nu wordt jouw aankoop nummer in een emmer gedaan. Er is een bord wat genummerd is van 1 tot en met 100, hier wordt vanaf nummer 1 begonnen met het trekken van de lootjes. En het getrokken nummer wordt bij het opvolgende nummer geplaatst. Uiteindelijk komt het er zo uit te zien.

Simpel en eerlijk

Simpel en eerlijk

De loterij werd door Wouter Zandbergen verzorgt, ook de mensen achter in de zaak konden gewoon hun gehoorapparaat uitzetten, Wouter denkt aan iedereen met zijn luide stem waar Pavarotti in zijn tijd jaloers op was.;-)Gelijktijdig werd door Raymond de naam van de getrokken nummers vermeld zodat een ieder die aanwezig was meteen wist waar hij of zij – gelukkig waren er ook weer vrouwelijke kopers – aan toe was.

Dat het met de kwaliteit van de Shiro Utsuri wel goed zit bewees de groei in de afgelopen 5 weken met maar liefst 2 centimeter was toegenomen, dit belooft nog wat voor de toekomst!

Nummer 66!!

Nummer 66!!

Hier leest Raymond de namen op die bij de lotnummers horen

Hier leest Raymond de namen op die bij de lotnummers horen

Het was hard werken voor de dames, maar wel gezellig

Het was hard werken voor de dames, maar wel gezellig

Voor de inwendige mens werd ook gezorgd, heerlijke snert en even zo lekkere worst van de firma Unox, en echt waar zo krijg je zelfs Koikichi stil……

Lekker hoorrrrrrrr

Lekker hoorrrrrrrr

Dat er bij Daruma Koi niet alleen naar KikaKataCup-Koi gekeken wordt en dat zij meer opslaan dan KikaKataCup-Koi, bewijst onderstaande foto van de Tancho’s welke sinds kort bij Raymond zwemmen.
_MG_0009

Ook een vermelding waard is dat Daruma Koi deze kijkdag van alle verkopen 10 % aan KikaKataCup schenkt!!! Dus op die dag werd er goed verkocht, want een ieder bewaarde zijn aankoop wel even om toch uiteindelijk de kas van KikaKataCup te spekken.

Een spannende gezelligheid

Een spannende gezelligheid

Gezien het aantal mensen dat op deze dag afkwam kun je zeggen dat dit een groot succes was, want vanuit alle windstreken (vanaf Groningen tot Limburg en alles wat daar tussen zit) kwamen Koikichi kijken naar de aankoop van hun Shiro. De Shiro Utsuri die weer heel veel geld in het laatje brengt.
Wist je dat het bestuur ook een veiling site heeft. Hier wordt regelmatig een veilingstuk ingebracht en wanneer je interesse hebt kun je er op bieden, uiteraard gaat het gehele bedrag weer naar KikaKataCup. Tja wat moet je er anders mee? Klik hier maar op en je komt gelijk op de veilingsite: http://kikakatacup.com/wp/veiling-pagina/ succes met het bieden!

Zo klein zijn ze nu al niet meer

Zo klein zijn ze nu al niet meer

Overigens de ophaaldag is op 19 april, uiteraard ook weer bij Daruma Koi te Andelst. En ook al heb je geen KikaKataCup Shiro Utsuri gekocht, het is zo ontzettend gezellig op zo’n dag, alleen daarom al is het een aanrader om even een kijkje te nemen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App