Lambourghini with Koi printEen terugkerend gespreksonderwerp binnen onze hobby is hoe duur de vis betaald wordt. Je moet dan ook wat over hebben voor die zuiver ronde Tancho spot of dat formidabele patroon op een Showa.

Maar het kan gekker; dat showa patroon namelijk, kan nog veel duurder betaald worden.

Lambourghini with Koi print

De Lamborghini Gallardo gemodificeerd door Cam Shaft met wat hij noemt de “Koi camouflage” is de Batmobiel voor koihobbyisten. Het gedurfde ontwerp kan niet door iedereen gewaardeerd worden, maar stel je voor dat jij je nieuwe Showa op mag komen halen in een auto als deze..

Lambourghini with Koi print

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App