We zouden het bijna vergeten zijn, ware het niet dat Jerry ons in het gareel geroepen heeft hetgeen maakt dat wij nu de heuse winnaar bekend mogen maken. Vanuit ruim 400 deelnemers werd Edgar ten Boske verkozen tot de hobbyist die zich de Kinrin Chagoi van 55cm mag toe eigenen.

Of nu ja, of we dat helemaal na kunnen komen is niet bekend, want de verwachting is toch dat de Chagoi inmiddels een tot enkele centimeters zal zijn gegroeid. 😉 In ieder geval had Edgar alle drie de vragen goed beantwoord. De antwoorden zullen we in een vervolgartikel met je doornemen. Ook hopen we jullie in overleg met Yoshikigoi, wie wij nogmaals nadrukkelijk willen bedanken voor het ter beschikking stellen van deze prijs, en Edgar een update te mogen doen wanneer hij de vis in ontvangst neemt en in de vijver laat zwemmen.

Van Harte Gefeliciteerd met je nieuwe Koi Edgar!

We zijn verheugd met het enorme aantal deelnemers aan de KoiQuestion Quiz, zijn er zeker van dat mensen het leuk hebben gevonden en zullen binnenkort onze nieuwe prijsvraag bekend maken.

Team Yoshikigoi
NB: De winnaar werd bepaald met behulp van  een random keuzecalculator en na controle op de juistheid van de antwoorden. De winnaar is persoonlijk middels e-mail op de hoogte gesteld.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.