KnipselZaterdag 15 maart was het zover, dit is zo ongeveer de belangrijkste dag voor de KikaKataCup kopers van hun eigen (ook wel toverbal genoemd) de Shiro Utsuri.
Op deze dag wordt ook door loting bekend gemaakt wie op welke plek van afhalen komt te staan. Wanneer je een KikaKataCup-Koi koopt dan krijg je een inschrijfnummer. Stel je hebt nummer 44 dan komt jouw nummer met nog 100 nummers in een emmer terecht. En uit deze emmer wordt jouw nummer dan getrokken, dit betreffende nummer komt dan achter het cijfer te hangen wat bepalend is voor de uiteindelijke kiesbeurt van jouw aanstaande Shiro Utsuri.

_MG_0024

Op deze dag kwamen alle deelnemers bij elkaar uit alle windstreken van Nederland, dus echt vanaf Groningen tot aan het uiterste puntje van Limburg en alles wat daar tussen ligt. Dat dit een gezellige bijeenkomst was kun je vast wel begrijpen. Want zet eens een pak weg 70 Koikichi bij elkaar en al snel gaat het over filters, voer en uiteraard speciaal hier ook over het KinderKankerfonds.

Als een ware Pavarotti roept Wouter de nummers door de zaak van Daruma Koi

Als een ware Pavarotti roept Wouter de nummers door de zaak van Daruma Koi

Hoe naar dit woord ook klinkt het is toch een deel van het leven, en de honderd Koikichi die een Shiro Utsuri hebben gekocht dienen daarmee een goede zaak. Want straks op de Holland Koi Show te Arcen wordt er toch maar weer een cheque gepresenteerd van zo om en nabij de € 12.000,=  dat dit een fenomenaal bedrag is daar is iedereen het wel over eens. Met dank aan de initiatiefnemers van KikaKataCup!

Wie wil er soep?

Wie wil er soep?

Zoals ik al zei was het enorm gezellig en iedereen stond of zat in afwachting van de loterij gezellig te praten over onze o, zo mooie Koihobby. Echter op een bepaald moment viel een grote stilte. Ik dacht nog even hé, is de nucleaire top verplaatst naar Andelst? Nee niets is minder waar, het was de snert en worst van de mannen van Unox die prima verwarmt opgediend werd door de dames van de organisatie. En geloof mij op deze manier met een bordje snert en worst in de hand valt er een grote stilte!

_MG_0014

Raymond van Daruma Koi die was ook druk bezig om Wouter Zandbergen te ondersteunen tijdens de loterij. Hij vertelde mij dat de kwaliteit van de Shiro Utsuri hem erg beviel want in de 5 weken dat zij nu in zijn vijver zwemmen zijn ze gemiddeld met 2 cm gegroeid. Dit duid er o dat zij dus lekker eten en het goed naar de zin hebben qua waterkwaliteit.

Als dat maar goed gaat lijkt Jan te denken.....

Als dat maar goed gaat lijkt Jan te denken…..

Dat Daruma Koi meer huisvest dan KikaKataCup-Koi moge blijken uit onderstaande foto van enkele Tancho’s welke mijn aandacht trokken. Ook leuk te vermelden is dat van alle aankopen op de kijkdag 10 % aan het KikaKataCup-fonds werden gestort!

_MG_0009

Wist je trouwens al dat er een heuse KikaKataCup-veiling site is. Hier wordt van alles ingebracht door de handel maar ook gewoon door particulieren. Uiteraard gaat de gehele opbrengst ook weer naar het Kinderkankerfonds! Klik hier maar voor de veilingsite; http://kikakatacup.com/wp/veiling-pagina/

_MG_0019

Al met al was het weer een fantastische dag welke minstens zo gezellig wordt op de afhaaldag 19 april aanstaande. En het is echt aan te bevelen om gewoon op die dag een bezoek te brengen aan de KikaKataCup kopers, want het is er reuze gezellig.

 

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App