KoiQuestion wordt gedreven door een enthousiaste groep van welwillende hobbyisten; bereid om veel tijd en energie te steken in een gezamenlijke visie; het delen van kennis. Samen beogen we te weerspiegelen wat door mag gaan als ‘beating heart of the nishikigoi community’ – in het Engels klinkt het toch net wat cooler 😉 – en geven hier invulling aan met als leidraad informeren en inspireren.
KoiQuestion Team Meeting februari 2014

KoiQuestion Team Meeting februari 2014

Als kerncompetenties voor het hele team gelden kritisch, respectvol en integer met als belangrijkste persoonlijke eigenschappen binnen de uitvoering en naleving van onze missie; wijs, loyaal en betamelijk. Voor mij persoonlijk is dit exact de omschrijving van een held en zo zie ik ieder teamlid dan ook. Voor een ieder als individu geldt daarnaast dat ze de vrijheid hebben tot ontplooiing en persoonlijke toelegging op dat wat ze het allerleukste vinden en dat vind je terug.

Wil je iemand van ons team persoonlijk benaderen? Dan kan dat via voornaam@koiquestion.com

Kennis draagt men spreekwoordelijk in een rugzakje; doch met een beetje gevoel voor traditie en historie hebben we gemeend het team te bedanken voor diens inzet van een voorbije jaar met een heuse KoiQuestion Retrobag die aan de teamleden werd uitgereikt tijdens de vergadering onlangs. Ter erkenning en als symbool voor onze missie; uitgedragen door onze visie en begeleid van jullie competenties en persoonlijke eigenschappen wil ik jullie ook via deze weg bedanken. Daarvoor hoeft het echt niet bijna kerst te zijn, want jullie inzet is ook niet gebonden aan tijd en plaats of zelfs leeftijd ;-).
Bedankt en proost op een nieuw aanstormend seizoen vol hobbyvreugde… en nu hup, vullen die knapzak…
NB: Wil je iemand van ons team persoonlijk benaderen? Dan kan dat via voornaam@koiquestion.com

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App