Afgelopen zondag werd vanuit alle windrichtingen koers gezet naar het midden van het land. In de toepasselijke Tokyo lounge van het Van der Valk Hotel in Vianen troffen de teamleden elkaar voor een sparringssessie. Inzet? Beating Haert of the Nishikigoi Community!

KoiQuestion Team Meeting februari 2014

Het was een energieke bijeenkomst en het gehele team toonde zich present. Bram bevond zich weliswaar in Denemarken, maar middels een Skype verbinding heeft hij temidden van Bas en Kitty toch volwaardig kunnen participeren in het groepsproces.

Bas en Kitty? Zo zullen degene die wat meer bekend zijn met ons team denken? De levenspartners waren na een vergadering met ‘ons stelletje …’ nog steeds erg enthousiast over een rol binnen de gelederen van KQ. Bas van der Hulst (van wie we recent al een verslag over de All Japan mochten lezen) en Kitty Oosterveer treden daarmee toe tot onze gilde en binnenkort zal er een heuse introductie blog aan hen gewijd worden.

Er werd ook een stokje overgedragen en afscheid genomen van een teamlid. Hiervan mag je morgen al een artikel verwachten. Maar die nieuwe koers van KoiQuestion? Die werd uitvoerig besproken en zal zich uiten in diverse aspecten. Vooral willen we KoiQuestion breder laten dragen binnen alle takken van sport om nog meer daadwerkelijke invulling te geven aan de slogan; ‘Beating heart of the Nishikigoi Community’. Kennis moet je halen waar die huist en wordt nog meer een speerpunt.

KoiQuestion Team Meeting februari 2014

Nog meer ook, willen we de rol van reporter inkleden en ook wordt er gezocht naar een actievere participatie van Koidealers geïntegreerd met KoiQuestion. Ook zullen we onze activiteit op shows dynamischer en spontaner invullen en zullen we meer in gaan zetten op kennisintensieve producten. Een aantal ideeën werden afgeschoten, andere omarmd en onderstreept. Hoe dit alles concreet zal worden ingevuld zullen we ruimschoots uit de doeken doen als we hier ook echt concreet over kunnen zijn, maar het zal niet te lang op zich laten wachten want we hebben er zin in en gaan er voor.

Het was goed om zo voor het aanbreken van het show seizoen samen te komen en we hebben meteen maar besloten om dit minstens twee keer per jaar te doen buiten de Koi Shows om. Het is bijzonder prettig om binnen zo een vriendschappelijk genootschap te genieten van de hobby met een gezamenlijk doel voor ogen. Dat is hobby; heerlijk…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App