Voor de fans en deelnemers van de KikaKataCup is er goed nieuws. De grow-out competitie die in 2014 haar derde editie zal kennen, heeft er op haar website een nieuwe functionaliteit bijgekregen. Namelijk, een heuse veilingfunctie, maar het is alles behalve Koi wat er onder de hamer gaat…

veiling website kika kata cup

Dit heeft de organisatie van de Kika cup onlangs aangekondigd:

“Met trots kunnen we melden dat binnenkort de nieuwe kikakatacup website operationeel zal zijn. Achter de schermen is kei- en keihard gewerkt om dit mogelijk te maken. Ook heeft de organisatie iets leuks bedacht voor deze kika editie.”

97_14cm

“Wat dat nu precies is, was nog een verrassing!!! Maar met trots kunnen we hier melden dat het een nieuwe functie is, geïntegreerd in de nieuwe kika website. Het is een functionaliteit om artikelen & diensten te kunnen veilen!!! De te veilen artikelen worden belangeloos door mensen en/of bedrijven ter beschikking gesteld aan de organisatie. De gulle gevers zullen dan ook de 2 weken dat het artikel “on-line” staat met naam en toenaam worden genoemd op de site. Dit kan vooral interessant zijn voor bedrijven!”

97_14cm

“Hoe gaat zo’n veiling dan in zijn werk? Eigenlijk heel simpel; Op de site zullen artikelen en/of diensten worden “geveild”. Ieder te veilen item zal 2 weken op de site blijven staan, mensen kunnen daar dus op bieden.Wie na 2 weken het hoogste bod heeft uitgebracht, is eigenaar van het artikel. Hoe kun je bieden?  Door je te registreren op de site. Daarna kun je een bod uitbrengen.”

Dit werd medegedeeld door de leiding van KikaKataCup: Wouter, Gerjan, Raymond & Jan.

4_13cm
Na sluiting van de veilingtijd is de hoogste bieder eigenaar van het artikel en dient het bedrag te worden betaald.  (vandaar ook die registratie) De opbrengst komt natuurlijk weer voor 100% ten gunste van Kika, geen strijkstokken e.d.  Gewoon transparant dus.

Wil je meer weten, kijk dan op  www.kikakatacup.com

screenshot van de veilingsite; bied je mee?

Hou de site in de gaten, zodra de nieuwe site on-line is en er artikelen kunnen worden geveild, zal dat ook via de media bekend worden gemaakt.
91_15cm

Comments are closed.