Vergeet niet dat ze nog maar 6 jaar oud is en al 99 cm meet! Ze werd 4 jaar geleden op een Momotaro veiling aangekocht door Mr. Wong aan de zijde van dealer Mr. Lau. Desbetreffende Showa werd sterk aanbevolen door Michio Maeda san (Momotaro). Mr. Wong was niet echt onder de indruk van de Koi in eerste instantie. Ze was toen nog maar nisai en had niet echt veel oppervlakkig Sumi, maar Maeda san wees op de geweldige body and het fantastische Beni. Dat was genoeg om Mr. Wong te overtuigen om de Koi tegen elke prijs aan te kopen. De rest is, zoals men zegt, geschiedenis…

IMG_4448c

Untitled

Mr. Wong (left) and Michio Maeda (middle) from Momotaro Koi Farm

Untitled

Mr. Wong and Daisuke Maeda from Momotaro

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

The workers of Dainichi study the Koi they surely want to revenge in the near future.

Photo’s courtesy: Paul Ashton – KoiBito Japan.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App