De 45e editie van de All Japan Koi Show zal dit weekend weer gehouden worden. Zoals altijd is de grote vraag wie er ditmaal kampioen zal worden. Afgelopen jaar was het de onverslaanbare Mu Lan (voorheen bekend als M Legend of M Kohaku) van Sakai Fish Farm die dit jaar niet present zal zijn – daar winnaars niet toegestaan zijn om de eerstvolgende editie mee te doen – zijn de volgende 4 Koi mijn favorieten om haar op te volgen, na eerst nog even een korte blik op Mu Lan te werpen uiteraard:

Best in Variety Kohaku

Momotaro’s Lion Queen, Supreme Champion of last years All Japan Show, which measures 99 cm:

Untitled

Nogami’s Nogyosai Grand Champion of 2011, which measures 94 cm:

Grand Champion 82bu @ Niigata Nogyosai 2011

Sakai Fish Farm Kohaku, 90 bu Kokugyo Award at 2013’s All Japan Show, measuring 91 cm:

Kokugyo 90 Bu

And what about Dainichi’s Nogyosai 2012 and Rinyukai 2013 Grand Champion:

Kokugyo 85 Bu

Let’s wait and see, in a couple of days we will know!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App